Aventura Xperience Caldes 2014

Aventura Xperience Caldes 2014

Caldes de Malavella, és una vila termal ubicada a l’est de la comarca de la Plana de la Selva. Per la seva ubicació, aquesta cursa consta d’un desnivell baix o mitjà, depenent de les categories, però per no fer tant fàcil el joc, les categories d’elit i aventura disputaran seccions amb distàncies més llargues i sobretot es necessita una técnica d’orientació bastant bona per no cometre errors. El circuit d’iniciació , com diu el seu nom d’iniciació, pensat per a debutants i amb una dificultat técnica i física baixa.

http://aventuraxp.blogspot.com.es/p/aventura-xperience-caldes-de-malavella.html

Marcos Ulloa, participante en el pasado mundial de aventura,  corredor y experto en artes marciales Costarricense, conjuntamente a algunos compañeros Españoles, aprovecho su estancia en Europa y pudo disfrutar de la carrera. Entre el ruido de la entrega de premios nos comento su opinión … , sobre su participación en el Aventura Xperience Caldes .

vlcsnap-125874

Marcos Uhttps://www.facebook.com/marco.ulloasalas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.