Nit especial Kilian Jornet, TV3

Aquest dimarts, a les 21.55, s’estrenarà «Deixa’m viure», la segona pel·lícula de Kilian Jornet. I a continuació s’emetrà «Una línia fina», el primer llargmetratge de l’esportista.

Déjame Vivir Trailer from sebastien montaz-rosset on Vimeo.

 


«Deixa’m viure» és la pel·lícula que narra els reptes viscuts al Mont Blanc, l’Elbrús i el Cerví en el marc del Summits of My Life, un projecte que es basa en quatre anys de preparació intensa, entrenaments i viatges, logística, ascensos i descensos impressionants.

 

El llargmetratge, dirigit per Sébastian Montaz i filmat en cinc idiomes, posa de relleu un Kilian Jornet que ha de desafiar els seus propis límits per aconseguir complir un somni d’infància, seguint els passos dels pioners de l’skyrunnig, esport del qual n’és actualment el màxim exponent.

«Una línia fina»

 

Després de l’estrena de «Deixa’m viure» emetrem «Una línia fina», el primer llargmetratge de l’esportista català. Es tracta d’un viatge sensacional a través dels espectaculars pics nevats dels Alps. Un repte únic, emocionant, ambiciós i difícil que Kilian Jornet duu a terme acompanyat d’amics i amb els valors que l’inspiren: la simplicitat, l’austeritat, l’amor per la muntanya i l’esforç.

 

Mes info :

http://www.tv3.cat/actualitat/620440/Nit-especial-Kilian-Jornet

http://www.kilianjornet.cat/es/

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.