Crono Escalada Esparreguera

CRONO ESCALADA CAN SEDÓ 2014 ZONA BICI

image

REGLAMENT

– Es podrà participar amb bicicleta tot terreny o carretera – Serà obligatori l’ús del casc – Les pre inscripcions, es faran a Zona Bici, C./ Ctra. de Piera, 9 en horari de tenda. – Els que s’inscriguin el dissabte dia 12 l’hauran de fer en la carpa situada a la zona a Can Comellas, des de les 8:30 a les 9:30. – El cost de la inscripció serà de 2€ – La sortida serà a les 10:01 h. al començament de la carretera de Can Sedó, prop del pont sobre el Llobregat, entre Esparreguera i Olesa de Montserrat. – L’organització declina tota responsabilitat en quan als diferents perjudicis que la participació a la crono escalada pugui ocasionar als inscrits – Hi haurà aigua i refrescs per a tots els participants, en la linea de meta. -Hi haurà trofeu pels tres primers classificats de cada categoria masculina en *BTT i Carretera, i a les tres primeres feminas de la general en BTT i Carretera.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.