Aventura XP Montseny 2014

AVENTURA X-PERIENCE MONTSENY 2014 (08/11/2014)

Sense temps a que us ho penseu massa, publiquem la informació referent a la darrera cursa puntuable per el Campionat Aventura X-Perience 2014. El teu equip lluita per una posició a la classificació del Campionat? Vols endur-te el premi de finisher per haver vingut a totes les curses puntuables? O simplement vols gaudir de les aventureres sorpreses que us hem preparat per la darrera cursa? Aquesta és la vostra oportunitat!!
Hem buscat una nova ubicació per la disputa de la darrera cursa del campionat, aquest any, l’Aventura X-Perience – Montseny tindrà sortida i arribada a la localitat osonenca de Taradell, i encara una sorpresa més, s’otorgarà una puntuació DOBLE a tots els equips que hi participin en motiu de la final 2014!!
BTT, trekking de muntanya, espelologia, patins en línia, tir amb arc, via ferrada, descens de barrancs, orientació específica, slackline… quines especialitats més voleu? creiem que no ens en deixem cap per el camí!!!
Aquí teniu la informació técnica de cada categoria:
I les inscripcions obertes al següent link:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.