Presentacio Barrabes «Els Bastions Skyraces»

barrabes bastions 1

Els Bastions Skyraces arriba a la cinquena edició en forma i amb moltes novetats  Els Bastions Skyraces se celebrarà el cap de setmana 6 i 7 de juny a la Vall de Ribes  La Marató (50 km) i la MiniBastions, principals novetats  La Ultra i el Trail de Bastions, tercera prova puntuable de la Catalonia Ultra Cup Barcelona, 26 de març de 2015.- Una trentena de persones han assistit aquest dijous 26 de març a la presentació de la cursa Els Bastions Skyraces 2015 a la botiga Barrabés de Barcelona. Carles Palacios, director de Els Bastions Skyraces, ha explicat quines són les principals novetats de la prova, que arriba aquest any a la seva cinquena edició.

barrabes bastions 2

– La Marató, nova distància de Bastions Els Bastions Skyraces, la travessa de la Vall de Ribes, tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny a Ribes de Freser. La principal novetat d’aquest any és la creació d’una tercera distància: la Marató (50km), que se suma a les ja tradicionals Ultra (90km) i Trail (65km). «Des de fa temps intentem obrir cada vegada més Bastions al públic, sense perdre’n l’essència de curses d’alta muntanya que coronen bastions (cims) importants» explica Carles Palacios. Els corredors recorreran els cims més representatius de la vall, d’oest a est, passant pel pic Elia, el Puigmal i el sostre de la prova, el Balandrau, entre altres. – Bastions puntua per a la Ultra-Trail du Mont-Blanc i la Catalonia Ultra Cup El passat mes de gener els Bastions va entrar a formar part de la International Trail Running Association, associació de trail running que crea un rànking mundial de corredors puntuant les proves en les que participen. La seva puntuació és vàlida per a la Ultra-Trail du Mont-Blanc (3 punts per la Ultra, 2 pel Trail i 1 per la Marató). La Ultra i la Trail de Bastions, a més, són proves puntuables de la Catalonia Ultra Cup, el nou circuit d’ultratrails de Catalunya. Palacios afirma que «La Catalonia Ultra Cup és una bona iniciativa, que necessita el seu temps per consolidar-se, però creiem que té molt futur». – MiniBastions, la travessa més solidària Des de Bastions s’ha volgut involucrar també als més petits perquè puguin gaudir d’un tast d’aquesta travessa, i fer-ho a més de manera solidària. Per això aquest any s’ha creat la MiniBastions, que anirà a benefici de la Fundació Oncolliga, entitat sense ànim de lucre que té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. Les inscripcions de la MiniBastions s’obriran a principis d’abril. Al finalitzar la presentació , l’Albert Rodon, entrenador personal certificat i fundador de GenPositiu, ha fet una classe tècnica sobre com preparar una cursa de llarga distància.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.