Ultrabike 2015, 220 y 120 km, de autentica Mountain Bike .

P1040006

Jordi Prieto, ha estat el guanyador de la Ultrabike 2015 en la modalitat PRO, completant un circuit de 220km en un temps d’11 hores i 59 minuts. En la modalitat AVENTURA, Juan Gassó ha creuat primer la meta, fent 120km en 6 hores i 39 minuts. image Amb un temps d’11:59 hores, Jordi Prieto ha completat els 220km de la Ultrabike 2015. Darrera seu, només 8 minuts després, ha entrat Jaume Ribosa, amb un temps de 12 hores i 7 minuts. Joan Campà, 25 minuts més tard, ha tancat el podi. Joan Campà ha encapçalat la cursa als primers kilòmetres, però una averia al km 50 l’ha relegat a posicions més baixes. Prieto s’ha col·locat primer i ja no ha abandonat el liderat. Ribosa, guanyador de la última edició, l’ha seguit de prop durant tota la cursa, i finalment ha quedat segon a només 8 minuts de diferència. Sant Celoni ha acollit aquest dissabte 2 de maig la tercera edició de la Ultrabike, una prova de resistència i orientació en bicicleta de muntanya que transcorre pel Parc Natural del Montseny. Més de 200 persones han participat a la Ultrabike 2015, en les dues modalitats que la conformen, la PRO i l’AVENTURA.

La dificultat de la prova, a banda del terreny, es basa en que els circuits no estan marcats, per la qual cosa l’orientació dels ciclistes amb el seu GPS són claus per a poder-la superar amb èxit. Ultrabike PRO Els 79 ciclistes que han participat a la PRO han sortit puntuals a les 7 del matí de Sant Celoni, amb el sol començant a escalfar l’ambient. Passat el poble de Montseny han pujat fins a Collformic, el punt més alt de la prova i un dels trams més durs. Ha estat en aquest punt, i a Arbúcies, abans de la segona pujada forta a Santa Fe del Montseny, on molts ciclistes han abandonat la prova: un total de 28 entre totes dues categories. L’últim ciclista a tancar la Ultrabike PRO ha estat l’únic equip mixt que hi ha participat. Ha arribat a les 5h, 22 hores després de la sortida.

IMG_20150502_085734

Un total de 13 equips i 53 ciclistes individuals han participat a la modalitat PRO de la Ultrabike, en un circuit de 220 km i amb un desnivell positiu i negatiu de 6.000m. Aquest circuit circular ha passat pel poble de Montseny, Collformic, Viladrau, el Pantà de Sau, Rupit, Tavertet, Sau altra vegada, Osor, Sant Hilari, Arbúcies, Coll de Te, Gualba i finalment Sant Celoni. Per equips, el guanyador ha estat l’equip OnVélo, format per Marcos Gallego i Javier Oliva, amb un temps de 13 hores i 44 minuts. Més separats han arribat els segons, Carles Casas i Abel Blanqué (equip CorrerTrail), amb un temps de 15 hores, i Antonio Sánchez i Jordi Sentís, amb un temps de 15 hores i 14 minuts. Ultrabike AVENTURA En la modalitat AVENTURA de la Ultrabike els 136 participants han recorregut un circuit de 120 km amb un desnivell positiu i negatiu de 3.125m. Aquesta és la modalitat que ha tingut més afluència: 18 equips i 100 individuals.

La seva sortida ha estat una hora més tard, a les 8h del matí. Han recorregut el mateix circuit fins al Viladrau, on s’han desviat cap a Arbúcies, seguint cap a Coll de Te, Gualba i acabant a Sant Celoni. Després de 6 hores i 39 minuts, Juan Gassó ha creuat la meta en primera posició. Al seu darrera, amb una diferència de 20 minuts, Marc Solà i Marc Planella han entrat conjuntament a meta, acabant tots dos en segona posició i tancant el podi de la Ultrabike Aventura individual. En categoria femenina, Núria Ferrer ha creuat la meta a les 17:02, després de 9 hores i 2 minuts. 40 minuts més tard ha arribat Marta Martin, quedant segona classificada, i en tercera posició, Ivone Catllà, amb un temps de 11 hores i 5 minuts. Per equips, el primer ha estat l’equip Terrabike, format per Jose Fuentes i Fran Tejada, amb un temps de 6 hores i 35 minuts. Amb una diferència de 20 minuts, ha creuat la meta l’equip de Muntbikes, format per Melcior Úbeda i Xavier Cuadrado, i en tercera posició, i amb un temps de 7 hores i 45 minuts, Albert Riera i Víctor Manuel Barros, de Macrobike.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.