UTMCCATALONIA ULTRA CUP ULTRA TRAIL MONTNEGRE-CORREDOR VALLGORGUINA

112 km de recorregut
Desnivell + 6.169 m // Desnivell – 6.169 m
Desnivell total acumulat ± 12.338 m

image

L’Ultra Trail Montnegre-Corredor recorre els paratges més bonics del parc natural Montnegre i El Corredor.  Escull entre les 3 opcions de participació: L’Ultra de 112 km, la Marató de 42 km i la Mitja de 22 km.
Sortint des de Vallgorguina i finalitzant al mateix poble. Els recorreguts ressegueixen els corriols amagats d’Olzinelles, el Turó Gros, Santa Maria i Sant Martí de Montnegre. Descobriu la Riera dels Furiossos, Hortsavinyà, el Coll de Tres Termes, la Creu de Canet, el Montalt, el Turó de Llorita, Sant Andreu del Far, el Santuari del Corredor…
No et perdis la UTMC 2016

image

Itinerari

El sentit de la ULTRA és Vallgorguina-Dosrius-Arenys de Munt-Sant Cebrià-Hortsavinya-Vallgorguina.

El sentit de la MARATÓ és primer el bucle del Corredor i després el bucle del Montnegre.>

Sortida i arribada des del c/ del Sol (davant del poliesportiu) de Vallgorguina direcció cap al Corredor. Es tracta d’un itinerari on predominarà les pujades i baixades constants amb trossos de pista forestal i moltíssims corriols . Els participants passen pel Turó Gros (758), el Coll de Can Rodon (334), el Coll dels Sords (421) i el Turó del Canyadell (559). El recorregut també passa pel Coll de les Palomeres (518), el Coll de Tres Termes(284), la Creu de Canet (308 m) , el Turó del Mig (552 m) i el Montalt (596 m), el Turó de Llorita (389 m), el Turó del Vent (388 m)….

Mes info:

http://utmc.cat/informaciotecnica.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.