GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT’16

Es un esdeveniment esportiu que arriba a la seva segona edició i que utilitza l’itinerari de bicicleta del Parc Natural de Montsant: “La volta a Montsant en BTT” per a totes les persones amants de la BTT desenvolupat en un entorn incomparable com és el Parc Natural de la Serra de Montsant i la comarca del Priorat, tenint el punt de sortida i arribada a l’encantador poble d’Ulldemolins.

image

L’esdeveniment pretén combinar l’esport de la BTT amb la natura, el paisatge, la terra i el projecte Montsant A Taula, on es podran tastar els productes artesans i exclussiu creats en aquests paratges, destacant l’oli d’oliva, el vi i, les espectaculars Truites en Suc d’Ulldemolins.

L’esdeveniment presenta diverses distàncies amb la intenció de poder arribar a tothom:

    Extrem: 95km i 2.800m D+
    Adventure: 81km i 2.000mD+
    Open: 39km i 1.000mD+
    Kids: Recorregut infantil al voltant d’Ulldemolins

D’aquesta proposta destaquen els recorreguts EXTREM i ADVENTURE a on es proposa la volta sensera a la Serra de Montsant, pasant per la majoria de pobles que formen part del Parc Natural. Tot un repte esportiu a l’alçada de les pedalades hivernals més dures del país. La diferència entre aquests recorreguts durs, es troba en que el recorregut ADVENTURE fa la mínima volta possible, mentre que el recorregut EXTREM fa la volta sensera amb algun extra. En aquests recorreguts es presenta la pedalada en un format «raid», on els esportistes hauran de avançar seguint el track del seu GPS i on afegim trams neutralitzats (carreteres i pobles) i trams cronometrats al més pur estil «raid». Combinació perfecta de diversió, estrategia, tecnologia, força i resistència.

A banda, també tindrem altres recorreguts molt atractius i divertits de menor distància per aquells que ja estan iniciats però que no s’atreveixen (encara) amb grans distàncies. El triangle entre Ulldemolins, Prades i Cornudella de Montsant, ens permet un recorregut de 39km per assoborir lo millor de cada zona. L’anomenem OPEN. Aquest recorregut estarà balisat (no caldrà GPS) i afegirem algun petit tram neutralitzat.

I per últim el recorregut KIDS, pels més petits i pels qui volen anar a un ritme de tranquilitat, hem creat els recorreguts infantils, on s’aprofiten els camins propers a Ulldemolins amb una dificultat mínima i amb la intenció que tothom, gran i petits, puguin gaudir de la BTT.

L’esdeveniment esportiu compta amb el suport de l’administració, del Parc Natural de la Serra de Montsant, de marques comercials de primer nivell i de botigues especialitzades, que donaran suport per crear entre tots un esdeveniment de primer ordre, organitzat pel Club Eutiches i amb el suport tècnic de Naturetime.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.