RAID D’AVENTURA EL CATLLAR, dissabte 23 d’abril de 2016

Un raid d’aventura és una competició multidisciplinar per equips, en la que els participants han de realitzar un recorregut d’itinerari lliure en el menor temps possible amb l’ús exclusiu d’un mapa i una brúixola. Resistència, orientació, autonomia, treball en equip, polivalència i experiència al medi natural.
image

«Raid» per definició es la incursió en un territori en busca d’un objectiu. Si l’abonem amb la paraula «d’aventura» impregna d’emoció i descobriment la realització d’un recorregut i les seves dificultats.

Raid d’aventura de El Catllar busca la participació de persones que volen iniciar-se en aquesta modalitat esportiva. És també puntuable per la Copa Catalana de Raids FCOC 2016, en les categories Open i Iniciació. I forma part del ranking raider Catalunya.

Guadireu de l’entorn natural que ens ofereix la població de El Catllar, del pre-litoral Tarragoní i de les Baix Gaià, fent activitats esportives com: la BTT, running, orientació, caiac, rappel, escalada, rogaine i més proves sorpresa.

image

Un comentario en “RAID D’AVENTURA EL CATLLAR, dissabte 23 d’abril de 2016

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.