Viking Raid Tarragona 2016

image

Els víkings saquegen Tarragona

Els nòrdics i les nòrdiques lluiten entre ells a Tarragona i Montsant durant cinc dies per poder proclamar-se “Víkings d’Escandinàvia”. El raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, és, alhora, un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives.

Víkings i vikingues de Dinamarca i Noruega lluitaran per apoderar-se el títol de “Vikings of Skandinavia” durant cinc etapes del raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, del 2 al 6 de maig 2016. El raid d’aventura, organitzat per l’associació danesa AR Sport en col·laboració amb Tarragona.dk, és alhora un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives.

image

Els víkings que vénen són forts i la cursa multi esportiva no és apta per qualsevol. De fet l’organitzador del raid, el danès Nils Gisli resident a Tarragona ciutat des de fa un parell d’anys, afirma rient que els corredors de raids d’aventura s’acostumen a esmorzar triatletes i ironmen abans de cada prova.

Efectivament, suaran i seran cinc dies molt durs d’una mitjana de deu hores de carrera al dia en disciplines com rappel, trail run, BTT, via ferrada, caiac, natació, espeleologia, padlesurf i curses d’orientació…tot en un dia, és clar, i amb el temps com el seu pitjor enemic. L’equip més ràpid en el conjunt dels cinc dies s’apoderà del títol de “Vikings of Skandinavia”.

image

Són els paisatges de les comarques de Tarragona i les seves possibilitats que ha inspirat a Nils Gisli per promocionar les terres tarragonines a Escandinàvia, unes terres desconegudes pels nòrdics viatgers.

L’organitzador, Nils Gisli, ha involucrat amb èxit algunes empreses locals per dur a terme el projecte de Tarragona.dk i, per tant també, el Viking Raid Tarragona. És gràcies a ells i als deu voluntaris que viatgen des de Dinamarca per ajudar amb el desenvolupament del raid durant els cinc dies, que el Viking Raid Tarragona es pugui fer. “Es tracta de fer pinya a una ciutat com Tarragona», diu el Gisli feliç de tota l’ajuda rebuda des de les associacions i empreses locals.

image

FITXA
8 equips de 2 o 3 persones (mixtos o d’homes)
Participen 2 dels millors equips d’Escandinàvia
5 dies de carrera
A Tarragona i Montsant
Viatgen 10 voluntaris des de Dinamarca

Les empreses locals que formen part de Tarragona.dk: Aire Lliure, TGNautica kayak, Can Fanàtik Tarragona, S.I.E.T Tarragona, Naturetime Eventos, Cycling Costa Daurada, Big Blue Center.

Tarragona

Første raid bliver i den gamle romerske provinshovedstad

Viking Raid Tarragona er et dansk adventure race, målrettet mod den skandinaviske bredde af adventure racere.

Løbet er dog også for de skandinaviske elite hold, der uden tvivl kan få noget ud af at deltage i VIKING RAID 2016 – det første danske race, der afholdes uden for de skandinaviske grænser.

Løbet bliver afviklet som et etapeløb, hvor hver dag er en ny etape af ca. 10 timer i et nyt og smukt område.

Da solen går ned allerede kl. 20:49 på denne bredegrad, vil der også være aktiviteter der går ind i de mørke timer.

Discipliner:

Trailløb, mountainbike, kajak, reb-aktiviteter, via ferrata, vand-aktiviteter, orientering, o-løb og andre spændende udfordringer.

5 dages etape adventure race:

Der races i 5 dage, fra morgen til eftermiddag/aften.

1 etape (prologen) er kortere end de andre etapper, der vil være omkring 10 timers race pr. dag. Dette er et gennemsnit, så de hurtigste hold vil race mindre end gennemsnittet – og de langsomme hold mere.

Base Camp / Briefing:

Efter hver etape, vil løberne ankomme til en Base Camp. Her vil der være aftensmad, briefing, overnatning og morgenmad.

Løberne medbringer selv overnatningsudstyr og telt, der skal bruges i Base Camp. Maden laves og serveres i Base Camp, dog skal løberne selv stå for deres proviant under løbet. (VIGTIGT)

Hver aften er der briefing i Base Camp. Dagens etape bliver hurtigt evalueret, inden der udleveres roadbook og kort til næste dags etape. Først når disse udleveres, ved løberne hvad de skal igennem og kan planlægge deres udstyr og proviant efter disse informationer.

Program:

30. apr // Rejsedag

01. maj // Check-in / Registrering / Briefing

02. maj // 1. etape / The Roman City Raid (Prolog)

03. maj // 2. etape / The Petzl-Wall of Siurana

04. maj // 3. etape / Salomon Viking Trail Montsant

05. maj // 4. etape / The Coca-Cola Spirit

06. maj // 5. etape / The Final Raid in the Roman Capital (+ BBQ, aften)

07. maj // Frivillig kulturdag Tarragona / hjemrejse

08. maj // Hjemrejse for dem der bliver til kulturdagen adipiscing

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.