Amb l’entrada del 2017 arriba un nou projecte @Besttrail: la 1era Copa Snowrunning

Besttrail i Pangea Attitude, empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments esportius outdoor, ajunten esforços per encetar un nou projecte aquest 2017: La 1era Copa Snowrunning de Catalunya. Un projecte ambiciós que vol apostar cap al futur d’aquesta modalitat esportiva: l’snowrunning, córrer sobre neu.
Aquesta proposta reuneix a dues curses del calendari 2017, la Polärtic i la Dark Polar Race, organitzades en les estacions d’esquí catalanes Vall de Núria i La Molina.
La primera prova de la lliga l’encapçala la Polärtic, una espectacular cursa de muntanya en un entorn brutal: la Vall de Núria. La prova s’organitza el proper dissabte 25 de febrer i dóna dues opcions de recorregut, un trail de 6 km i un de més llarg de 12 km.
Per finalitzar la Copa Snowrunning trobem la Dark Polar Race. Amb escenari a La Molina i un únic circuit de 10,5 km, la cursa arriba a la seva tercera edició.
Ambdues curses compten amb la característica de ser semi nocturnes, fet que portarà als seus participants a veure pondre’s el sol i sortir la lluna mentre corren per la neu.
A més de l’esforç i la dedicació de les dues empreses implicades, Besttrail i Pangea Attitude, cal la complicitat i l’ajuda de les dues estacions d’esquí disposades a donar suport al projecte, i el seu principal col·laborador, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
El requisit essencial per puntuar i ser guanyador de la copa és participar en les dues proves i aconseguir acumular més punts. Aquests punts dependran del temps que es tardi en completar el recorregut i arribar a meta.
El lliurament de premis de la competició de snowrunning es realitzarà a la Molina. En aquesta trobada es farà el reconeixement als guanyadors que han completat el repte de fer les dues proves i el premi consistirà en un pack de productes cedits pels col·laboradors i les pròpies empreses organitzatives.
A més, tots aquells que participin en ambdues curses, podran optar a guanyar fabulosos premis dels col·laboradors i organitzadors de la Copa Snowrunning.
Per a informació més detallada sobre les curses podeu consultar els webs: http://www.polartic.cat/ // http://darkpolarrace.com/caimatge-xxss

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.