Arriba La III edició de la Gran Fons Montsant Bike 2017


Un esdeveniment que combina l’esport de la BTT, productes de la terra i un marc incomparable con és el Parc Natural de Montsant.

Ulldemolins

 

Aquest diumenge 5 de Març a Ulldemolins tindrà lloc la GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT’17 és un esdeveniment esportiu que arriba a la seva tercera edició i que utilitza l’itinerari de bicicleta del Parc Natural de Montsant: “La volta a Montsant en BTTper a totes les persones amants de la BTT desenvolupat en un entorn incomparable com és el Parc Natural de la Serra de Montsant i la comarca del Priorat, tenint el punt de sortida i arribada a l’encantador poble d’Ulldemolins.

L’esdeveniment pretén combinar l’esport de la BTT amb la natura, el paisatge, la terra i el projecte Montsant A Taula, on es podran tastar els productes artesans i exclusiu creats en aquests paratges, destacant l’oli d’oliva, el vi i, les espectaculars Truites en Suc d’Ulldemolins.

L’esdeveniment presenta diverses distàncies amb la intenció de poder arribar a tothom: 

  • Extrem: 95km i 2.800m D+
  • Adventure: 79km i 2.000mD+
  • Open: 36km i 1.014mD+

D’aquesta proposta destaquen els recorreguts EXTREM i ADVENTURE (& E-BIKE ADVENTURE) a on es proposa la volta sencera a la Serra de Montsant, passant per la majoria de pobles que formen part del Parc Natural. Tot un repte esportiu a l’alçada de les pedalades hivernals més dures del país. La diferència entre aquests recorreguts durs, es troba en que el recorregut ADVENTURE (& E-BIKE ADVENTURE) fa la mínima volta possible, mentre que el recorregut EXTREM fa la volta sencera amb algun extra. En aquests recorreguts es presenta la pedalada en un format «raid», on els esportistes hauran d’avançar seguint el track del seu GPS i on afegim trams neutralitzats (carreteres i pobles) i trams cronometrats al més pur estil «raid». Combinació perfecta de diversió, estratègia, tecnologia, força i resistència.

A banda, també tindrem altres recorreguts molt atractius i divertits de menor distància per aquells que ja estan iniciats però que no s’atreveixen (encara) amb grans distàncies. El triangle entre Ulldemolins, Prades i Cornudella de Montsant, ens permet un recorregut de 36km per assaborir lo millor de cada zona. L’anomenem OPEN. Aquest recorregut estarà abalisat (no caldrà GPS) i afegirem algun petit tram neutralitzat.

L’esdeveniment esportiu compta amb el suport de l’administració, del Parc Natural de la Serra de Montsant, de marques comercials de primer nivell i de botigues especialitzades, que donaran suport per crear entre tots un esdeveniment de primer ordre, organitzat pel Club Eutiches, amb el suport tècnic de Naturetime i la col·laboració de l’Ajuntament d’ Ulldemolins.

 

A nivell de participació, es compta amb uns 450 inscrits des qual 180 pertanyen al recorregut Extrem, 110 al recorregut Adventure i 150 al recorregut Open.

 

Cronograma de l’esdeveniment.

 

·       DIUMENGE, 5 de Març de 2017

·       Entrega dorsals EXTREM: 06:00h a 7:15h.

·       Entrega dorsals ADVENTURE (& E-BIKE ADVENTURE): 06:00h a 7:15h.

·       Sortida EXTREM – ADVENTURE (& E-BIKE ADVENTURE): 7:30h

·       Entrega dorsals OPEN: 08:15h a 10:00h.

·       Sortida OPEN: 10:30h

·       Arribades a meta: A partir de les 12h

§  Lloc: Local Social – Ulldemolins

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.